Segmen Jom Pilih Hadiah!

click banner.




1) Follow dan like pages blog ni

DONE

2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*

DONE

3) Pilih dua hadiah yang korang nak

1. PEPLUM
2. TUDUNG BAWAL

4) Follow dan like pages sponsor

DONE

5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral

OK

6) Tamat 30/3/2013

OK



14 Budak Comel!:

Husna Hamizan said...

Salam Alaik. Hai, saya kawan segmen awak. jemputlah ziarah dan follow saya :)

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

Dari Segmen Yang Sama ! :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AinNadhirah said...

Dari segmen yang sama..
Salam kenal..
Singgah+follow..
Good Luck!
Sudi2 lah singgah+follow balek..

http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

heirizalieyana said...

dari segmen yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Aireyn Ashra said...

jenjalan dari GA yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Shakirah Rosli said...

Saya pun join segmen yg sama gak. Goodluck ok ^^

http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CikPelangiSenja™ said...

dari segmen same ^^

http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

done follow :D

gud luck ~

nabila biela said...

terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

Secret Of Shaila said...

Hai…singgah dari segmen yang sama..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

maria firdz said...

salam ziarah dari segmen yang sama... :)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Nao Mei said...

no.1400 melapor

singgah menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah sari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

fatin amalina husna said...

assalam..dan salam kenalan..
husna juga dr segmen yg sama..
maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html