Nak buat GA curi banner orang?

Hi, salam. Guys, baca tajuk diatas. Serious KONTROVERSI! :D Ni, ada pulaks satu hal nak buat Contest curi banner orang. Banner orang siapa? Haaa, banner ain dengan Aliya Tralala. Banner Exclusive Giveaway by Double A. Nak tengok bukti? Scroll pleasee.




jasmincomel.blogspot.com

See ? Dah terang terang ain ada proof nya =) Dik oi, kalau nak buat GA pun banner buatlah sendiri dik. Banner simple pun boleh lah dik. Tak semestinya tak pandai buat banner curi banner orang. Eden tahu lah banner tu cantik :P tak semestinya adik nak curi banner orang. Mohon adik betulkan silap adik ye? Perbaiki balik kesilapan adik tau. Eden tak marah. Cuma, kalau nak pun, dipersilakan minta izin. Ni tidak, adik terus je curi curi buat contest. And lagi satu, contest yang adik buat tu, tak pernah lagi orang buat. Pelik sikit contestnya. Sampai nak kena bayar topup lah bagai --' Kalau adik takde pengalaman nak buat Contest ni, dipersilakan cari orang yang berpengalaman sikit untuk tolong adik buat contest sama sama . Okay dik ? Adik janganlah marah eden ye ? Eden cuma nak tegur kesilapan adik. Mohon betulkan apa yang adik silap buat. Adik pun boleh belajar dengan orang berpengalaman yang buat GA mcm eden ni :D Insyaallah, bila dah belajar, adik bolehlah buat GA meriah meriah sikit. Mohon siapa yang berpengalaman tu, silalah ajar adik ni ye? Hikhik . Bila adik dah tahu macam mana nak buat Contest, barulah orang tak keliru. Ni GA ke Contest? Sebab banner tulis GiveAway. Adik buat Contest. Haaa, disitu dah keliru dah. Dahlah, malas nak membebel ni :D hikhik. Adik boleh perbetulkan kesilapan adik yek. Terima kasih, Assalammualaikum :) 

18 Budak Comel!:

Aziera Adenan said...

gila ahhhh :o ish ish

Dianaa said...

eh eh, budak tu dah delete ke?

♡ Risha Lieza ♡ said...

ni mesti budak-2. buat contest tak matang langsung...haihh :3

\\ Izzah // said...

Izzah kalo buat banner kt paint jepp xD haha . Pelik2 , sampai nak curi . Aishh.

::azmina nordin:: said...

macam-macam ragam

uyu kawaii said...

ain bwt pelik kan kontes yg dia buat siap kne bayar2 lagy~ nk join pun takut~~last2 kne tipu duit burn camtu je huhu budak2 zman skarang ish3~~

FairyOfMyLove said...

gila punya orng..org mcm nie pom ada lagi yew...huhuhu

Nur Faie said...

Bayaran utk join contest tu topap RM2 then curi banner . awesome =='

FairyOfMyLove said...

ada jugak org nak join ga dia nie..
http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/12/eclusive-giveaway-by-double-a.html

Sherlyanna Angiela said...

manusia kan selalu buat silap... biasa la tu... hehehe... apapun kesilapan kena diperbaiki...kan..

JaSSNaNi said...

kesian betul...

munirah :) said...

ish ish

Nurul Farain :D said...

Haha xD biarlah dia betulkan kesilapan dia. Buat contest pun pelik jugak --' kena bayar. Tak pernah mernah orang buat GA kena bayar ni :D

wanaCHAN said...

publisiti murahan xD

Nurmujahidah Ismail said...

muja punya senang je,, tepek je header tu dah susah sangat,, haha.. lame and lol :D

Aina Sofea said...

Hish , hish , hish ! Agaknyer besar manalah dia tuh ? Saya lagi kecik tak ? Haha ... Saya yang belom matang tak curi banner orang untok buat GA .. :)

Isha Nur Shisha said...

hihi.. budak2 lg tu.. :)

Mish Apple said...

Baru nak belajar.