SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com


Klik banner for join.

Kenangan yang ain tak dapat lupakan bila puasa , time tahun lepas umur ain 10 tahun. Waktu tu puasa. Then , masa tu ain sorang je tak tidur. Ibu , adik , akak , ayah semua tidur. Lepastu tah macam mana ain boleh tak ingat yang waktu tu puasa then ain bukak peti ais tanpa disedari lalu minum air and ambil biskut tiger makan. Lepastu ibu sedar , kedengaran peti ais. And , ibu tengok ain tengah makan. Ibu kata " Ainnn! *jeritan* kau tak puasa ke hah?!!" Ain terkejut. Then ain baru teringat yang bulan tu puasa. Memang tak boleh lupakan. Janji tahun ni ain tak bukak peti ais dah. And peti ais pun kosongg :3



3 Budak Comel!:

♥Mr.Petak♥ said...

Hehehe.. Nice entri.. Assalamualaikum.. Tq sebb sudi join segmen ni .. Selamat Berpuasa :) Nantikan Kad raya MrPetak...

taqiee din said...

Salam...taqiee dr segmen yg sama
salam ramadhan...:)
jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

Is update cerita pengalaman pusa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html